2023-08-03 88 views
朋友帶我嚟呢間居酒屋,幾有日本居酒屋氣氛,嘢食又好食,而且價錢親民。三色漬物盛$68有牛蒡、橋頭同埋蒜頭,三款味道都唔一樣,其中我最鍾意蒜頭,口感粉粉的,加上醃製嘅醬汁有少少鹹鮮味👍🏻三文魚/油甘魚 $45/$58三文魚同埋油甘魚都係超級厚切,兩款都好肥美,魚油豐富,口感綿滑😋蟹膏松葉蟹肉手卷$88呢個手卷不得了,蟹膏鮮甜甘香,配上絲絲拆咗嘅蟹肉,加上面頭一隻蟹鉗,勁豐富,紫菜包飯加上所有材料一齊食勁好味😍雜錦天婦羅$75炸得幾好,冇多餘嘅油,天婦羅份厚度適中,外脆裏面食物保持濕潤,我最鍾意食天婦羅大蝦😋,外面脆脆,裏面蝦肉飽滿嫩滑。牛小排壽喜鍋$138壽喜燒甜甜的,配上牛味濃郁,口感嫩嫩嘅牛小排簡直係絕配😍各款蔬菜豆腐吸晒壽喜燒汁,變得好好味。我哋仲加咗蛋同埋烏冬$50,食完所有嘢之後倒落去壽喜燒汁度煮,吸晒牛肉壽喜燒嘅精華,勁好味😋關東煮$99朋友好鍾意食關東煮,呢度可以自由配搭,我哋就揀咗竹崙、半塊魚餅、蘿蔔同埋一隻蛋,全部都入晒味👍🏻

三色漬物盛$68

三文魚/油甘魚 $45/$58