2024-10-28 136 views
呢間餐廳喺正劇院隔離🎥 入到去,覺得好warm好有親切感,啲裝修好有萬聖節feel🎃 仲有啲kids corner比小朋友玩💯 好啱全家大細去食🩵 店員好細心,落鐵板醬汁嘅時候怕我哋彈到會幫我哋擋住😳🫢・ 低溫慢煮鮮茄牛肋條意粉 低溫慢煮的牛肋條非常嫩滑,肉質鮮美,醬汁吸收得恰到好處。鮮茄的酸甜味道與肉的濃郁相得益彰,意粉吸附了醬汁,讓每一口都充滿風味🫢・ 鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜肉眼扒經過鐵板煎製,外脆內嫩,黑椒醬的香氣撲鼻而來,為肉質增添了濃烈的風味。果然是薯仔屋,薯菜好好食好加分,脆口的薯條與鮮嫩的肉眼形成良好的對比,yummy ~・ 香濃朱古力 cream朱古力味道濃郁,口感滑順,搭配 cream 更是為其增添了香甜,very good👍・ 西班牙雪糕咖啡雪糕與咖啡的結合讓口感變得豐富。濃郁的咖啡香與甜蜜的雪糕相互交融,為餐後增添了清新的結尾,十分提神😍

・ 低溫慢煮鮮茄牛肋條意粉

・ 鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜