2023-02-17 30 views
今日嚟到荃灣食一間平民放題火鍋店,餐廳位於荃灣街市街,荃灣站行過去,唔使5分鐘就到,位置都好就腳👍🏻,餐廳主打任食火鍋,食火鍋之前可以揀雞煲或者烤魚,食到咁上下店員就會加湯打邊爐😁。選擇任食兩小時放題嘅話,仲可以免費獲得一份精選牛肉拼盤同埋一份精選海鮮拼盤,睇落都幾唔錯,另外仲有一個超大杯嘅飲品,大過我個手掌,見到都過癮🤩。。我揀咗烤魚,佢有八種味道可以選擇,我就當然揀辣嘅鮮滕朝烤魚😆,選擇中辣已經好夠,麻麻地辣辣地都幾過癮,而且條魚都好大條,啖啖肉咬落嫩滑,另外仲會有一啲闊粉生菜等等嘅配菜,非常入味😋。。食到咁上下係時候打邊爐啦,餐廳入邊就有一個自助吧區,熱門嘅火鍋火色配菜都會有得揀,另外仲有辛辣面可以拎😚,雖然種類話唔係好多,但係食完一個靚靚嘅烤魚之後,食少少菜打邊爐都幾好😁。

2023-02-09
Type of Meal