2017-01-02 383 views
同屋企人飲完茶想食少少甜野☺️結果柴灣入面而間既甜品開好早同埋多人推介所以就同屋企人黎左嗌雞蛋仔$20 有雙球雪糕加半底雞蛋仔 加$4可轉朱古力雞蛋仔😋一於一試!!揀左芒果味同綠茶味 雪糕用料唔係話好高級既品牌 但一分錢一分貨嘛 性價比都算高架啦個雞蛋仔等左十分鐘左右 可能因為多人買 仲加上要等要等朱古力口味🙈拎上手上熱下凍 雞蛋仔點雪糕有冰火重天既感覺但因為個雞蛋仔算甜 加了朱古力粒同朱古力醬 所以點雪糕更甜 所以如果下次想食雞蛋仔雪糕我覺得可以唔需要加錢 因為夠甜😋最多人叫都係叫格仔餅雪糕 因為個雪糕真係勁大加上無朱古大粒係餅到 所以好多人會中意格仔餅多啲😀PS 等個時見到新出左個明洞pancake😭勁大個勁多cream同水果☺️ 下次試下先
同屋企人飲完茶想食少少甜野☺️
結果柴灣入面而間既甜品開好早同埋多人推介

所以就同屋企人黎左嗌雞蛋仔

拎上手上熱下凍 雞蛋仔點雪糕有冰火重天既感覺

最多人叫都係叫格仔餅雪糕 因為個雪糕真係勁大
加上無朱古大粒係餅到 所以好多人會中意格仔餅多啲😀
2016-12-26
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$24 (Tea)