2023-03-13 85 views
蒜片欖油虎蝦炒意粉🍝炒得剛剛好,唔會太稔或者太硬,廚師已經好細心咁幫客人𠝹開咗虎蝦殼,所以食嘅時候都好方便,虎蝦煎得好香熱玫瑰咖啡☕️咖啡一啲都唔苦,因為有甜甜地的rose syrup,所以飲落去啲咖啡好香蒜蓉香草炒野菌🍄有好多種唔同的野菌,用蒜蓉炒得好香,份量都有一大碗,比想像中多炸鹹蛋黃雞翼雞翼新鮮炸的,熱騰騰上枱,個皮炸得好香,加埋鹹蛋黃的鹹香味,仲有六隻,我覺堅抵食雜果牛角包窩夫配牛乳雪糕🍦🧇🥐有兩大塊牛角包窩夫,外層好鬆脆,配埋雜果就refreshing d, 牛乳雪糕成杯上,份量都幾多,口感都好滑慢煮雞胸牛油果沙律配柚子醋酸種包雞胸慢煮過好嫩,牛油果都好新鮮,沙律菜份量都好多,配柚子醋個味道都幾夾,加埋酸種包就可以整個靚靚多士
蒜片欖油虎蝦炒意粉🍝

熱玫瑰咖啡☕️