2019-02-23
去咗紅磡食晚飯之後梗係唔少得甜品啦😂😂😂 呢頭超級多唔同嘅糖水舖,不過講到最抵食,就梗係呢間亞玉豆腐花 !!!傳統黃豆豆腐花 $8 好香黃豆味滑捋捋,加埋黃糖或者糖水, 正 !!! 我哋食飽飯純粹想過下口隱所以兩個人share咗一碗😂😂😂抵到爛!!! 仲要幾好食😋😋忍唔住買埋外賣畀屋企人😝😝(外賣碗要加一蚊)黑豆豆腐花 $9+1黑豆冇黃豆咁滑,但比黃豆有益,同樣重豆味😋芝麻糊 $15+1 芝麻糊豆比較傑身,重重芝麻味,真材實料 絕對唔係溝水!!!砵仔糕 $3 砵仔糕咬落非常煙韌,可惜今晚已經賣曬有豆嘅砵仔糕😣下次要早啲嚟買!!!客家糍粑 $6 糍粑一口咬開就係滿滿嘅花生芝麻餡料 😍😍2者嘅份量比例啱啱好,唔會畀其中一樣 嘅未蓋過另一種味👍👍咁多野夾埋埋單只係需要43蚊!!!超級抵食 😍😍😍 如果要去其他甜品店舖食一個人都唔止呢個價錢,性價比爆燈🤗🤗🤗食多幾碗都唔會傷荷包😂😂
傳統黃豆豆腐花 $8
黑豆豆腐花 $9+1
黑豆冇黃豆咁滑,但比黃豆有益,同樣重豆味😋
芝麻糊 $15+1
芝麻糊豆比較傑身,重重芝麻味,真材實料 絕對唔係溝水!!!
砵仔糕 $3
客家糍粑 $6