2011-05-21
睇到飲食雜誌介紹, 特登到呢度食午飯. 叫左個豬骨拉麵 <<讚>> 個湯一D都唔油, 充滿豬骨0既鮮甜味, 而且好有膠質, 個半生熟蛋好溏心 食完冇口渇, 應是原汁原味. 男侍應好有禮貌咁介紹湯同麵0既質感<<彈>> 個麵冇乜料, 塊叉燒好薄 (只係得0.1~0.2MM). 如果食慣濃味, 會覺得唔夠味. (我食慣減淡口野, 都覺得味較淡). 但要成$68加一($75), 覺得唔值. 雖然間鋪一D都唔多人, 但D侍應服務唔好, 要加水, 最後食完走人都冇加. 0係樓下睇到叫任何拉麵有小食送. 但係我叫左個麵之後, 佢地冇提有小食送. 但係一定唔係唔記得. 因之前落單0個個都有小食. 眼見場內有D人叫左拉麵都冇小食, 深信係你唔提, 佢地就唔出聲. 今時今日咁0既態度真0係唔得. 0的裝修有D似乾淨D個種茶餐廳, 一D日式0既FEEL都冇如果要吃又好又平0既拉麵, 會去銅鑼灣 CITYSUPER 入面0既拉麵檔, 或者貴D去中環EXCHANGE SQUARE食, 起碼覺得值回票價.應唔會再幫襯呢度.
<<讚>>
男侍應好有禮貌咁介紹湯同麵0既質感
<<彈>>
0的裝修有D似乾淨D個種茶餐廳, 一D日式0既FEEL都冇
應唔會再幫襯呢度.