Moreish & Malt 位於觀塘工廈區內,不過係地舖,唔洗上樓。從外面看,餐廳用大型落地玻璃作閉窗,個人幾喜歡日光可照射到餐廳內既感覺~ 餐廳入面貼左一些懷舊posters,仲有個open bar,環境幾舒服。星期六下午brunch meun都幾多款色,all day breakfast, pasta, burger, salad等等,共有十三款嘅選擇。Burger賣相好吸引,成為必叫之一。另外仲叫左個all day breakfast~ Burger好好味,包依然脆脆地,牛肉漢堡有厚度仍然juicy (仲可揀幾多成熟)! Side dish薯條粗身,好有potato分量係入面,唔會炸到好乾!All day breakfast都不相伯仲,板上每樣食物都有heart, 味道唔錯,特別個薯餅粒,食到唔停口!!! 加$38可以飲埋monster shake! 雖然好邪惡,不過唔理喇,炎炎夏日,飲番杯特飲先夠爽! Monster Shake有三款口味,朱古力丶士多啤梨同香蕉。今次我點左士多啤梨狂迷,味道就不過不失~依間餐廳可以encore,下次想試佢個steak!此篇用餐絕對非試食/優惠

依間餐廳可以encore,下次想試佢個steak!

此篇用餐絕對非試食/優惠券,係我自己真金白銀去光顧!

環境氣氛: ★★★★☆

食物質素: ★★★★☆

服務態度: ★★★★☆
Moreish牛肉漢堡
Moreish全日早餐
Monster Shake士多啤梨狂迷
2016-07-02
$130 (Lunch)
Moreish牛肉漢堡
Moreish全日早餐