2024-07-30 265 views
呢間西餐廳喺觀塘好出名,除咗係一間寵物友善嘅餐廳之外,另外有好多打卡位,嘢食一流,主打西式美食,甜品都好多選擇㗎🥳 好適合同朋友一齊嚟聚一聚😊香煎鯖魚柳明太子意大利飯 🍝之前都有食過明太子意粉,配埋鯖魚柳就第一次,有少少西日式fusion嘅感覺,意大利粉幾好食😊香煎鮮蝦牛油果酸種包配炸薯條 🥪食週末早午餐當然要有酸種包啦,佢用咗蝦同牛油果呢個配搭幾健康 🥑 自家製朱古力心太軟配Movenpick雪糕 🍨甜品叫咗我最鍾意嘅朱古力心太軟,佢仲配埋雲呢拿雪糕添🤭🤭 心太軟整得啱啱好,外邊少少脆皮,入邊就好多朱古力流出嚟 🍫 Dalgona Honeycomb Coffee Latte 🍶呢杯咖啡好特別,本身嚟嘅時候都見到啲蜂蜜🍯 過咗一陣發覺溶晒,令到杯咖啡更加甜甜地好好飲🙈Grapefruit Summer Soda 🍹咁熱嘅天氣當然要飲杯梳打啦,呢個西柚梳打好清甜,啱晒而家飲🤩

香煎鯖魚柳明太子意大利飯 🍝
香煎鯖魚柳明太子意大利飯