2024-07-26 263 views
呢晚約咗喺觀塘返工嘅友人食晚飯 佢話佢公司附近開咗間西日泰fusion嘅cafe 座位好chill 好適合傾計🥰挪威三文魚洋蔥他他配香脆多士三文魚他他好清新 配多士食好夾🐟 作為前菜係非常好嘅開始香煎鵝肝配香脆多士呢款多士同上面嗰款唔同 呢款係法包切片嘅大細 一大塊鵝肝放喺多士上面😋 油香十足 如果食到太膩 可以食伴碟嘅黑醋沙律解膩🥗松露野菌帶子意大利飯Risotto嘅份量都幾多 飯粒幾有咬口🍄 有松露嘅香味 野菌增加飯嘅口感 面頭仲有三件大粒嘅帶子 簡單用黑椒同鹽調味已經可以提鮮飲品嚟cafe梗係要飲返杯啡啦🫢 叫咗熱拿鐵同熱抹茶鮮奶 兩杯都幾啱我口味 仲有簡單拉花添呀☕️ 佢仲話我知佢放lunch都會過嚟食 因為餐廳做緊午市八折優惠👍🏻 喺附近返工嘅可以嚟試吓新餐廳啊

挪威三文魚洋蔥他他配香脆多士
三文魚他他好清新 配多士食好夾🐟 作為前菜係非常好嘅開始