2022-09-18 258 views
今次去咗觀塘一間人氣cafe☕️我哋係平日一點幾去到 可能因為過咗lunch hour所以排咗十幾分鐘就入得去😋😋芒果椰子麻糬疏乎厘班戟 $138呢個疏乎厘充滿空氣感🥞蛋味濃郁 都唔會太甜 配埋香甜嘅芒果同酸酸甜甜嘅芒果醬就啱啱好🥭面頭有椰子mochi 🥥略嫌佢椰子味唔算太濃~ 會比芒果冚左佢嘅味 另外佢個cream上面會有脆脆嘅椰子脆餅增加口感🤤🤤成個組合清甜又有層次感👍👍蕃茄辣肉丸 $68呢個肉丸一共有10粒 肉丸好juicy好香洋蔥同辣肉腸味 🍅 蕃茄味唔會太酸~ 不過唔食得辣嘅小編就覺得呢碟有啲偏辣🌶🌶另外仲附有麵包比我哋點醬食~Cobber Noodle🍝 $111呢個係辣蕃茄醬忌廉大蝦意粉 超級足料!有好多隻大蝦 🍤🍤🍤可以揀辣度 酸酸甜甜咁幾開胃😋松露薯條 $68佢係幼身嘅薯條🍟 份量好夠! 雖然炸得唔算好脆 但都唔會覺得好油 除咗面頭會有黑松露醬之外 另外亦都會有一兜醬俾我哋點~

芒果椰子麻糬疏乎厘班戟 $138

蕃茄辣肉丸 $68