2021-10-12
1988仍然係我喺觀塘區最鍾意嘅餐廳👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼好耐之前係朋友介紹我嚟食,之後變咗我係咁介紹人黎食,都疫情爆發之後,好耐冇再嚟。久別重逢,都真係幾興奮,幾期待㗎😁😁Book咗枱,枱面會有張咭仔寫咗客人嘅名☺️☺️青檸梳打👍🏼👍🏼夠晒大杯,而且好夠氣!叫咗少甜,味道都OK。呢度仲有泰國啤酒供應,想啤啤佢都得😁😁青芒軟殼蟹沙律分量十足,軟殼蟹一分為二,啱啱好,一人一半。青芒果、甘筍、花生、蝦米完美配合,但係要慢慢咀嚼,食食吓都真係幾飽😆😆黃咖喱牛腩,味道偏甜份量都幾多,有五大舊牛腩,冇肥,好入味,仲有超級甜嘅薯仔🥔👍🏼👍🏼👍🏼我哋加咗碗白飯,秒速K.O.超好餸飯👍🏼👍🏼呢個就係令大家成日都好掛住嘅蝦餅好似比以前更加巨型!上枱嘅時候真係熱辣辣,所以千祈唔好心急😆😆除咗點酸辣醬之外,點返嗰黃咖喱汁都好好食。 椰子雪糕,係非常有誠意嘅甜品,除咗雪糕之外,仲有椰子肉、芭樂冰、綠豆碎,口感豐富,清新👍🏼👍🏼依餐飯每人食咗$200 ,非常開心同享受😎
Book咗枱,枱面會有張咭仔寫咗客人嘅名☺️☺️
青檸梳打👍🏼👍🏼夠晒大杯,而且好夠氣!
青芒軟殼蟹沙律
黃咖喱牛腩,味道偏甜
我哋加咗碗白飯,秒速K.O.超好餸飯👍🏼👍🏼
呢個就係令大家成日都好掛住嘅蝦餅
好似比以前更加巨型!
依餐飯每人食咗$200 ,非常開心同享受😎