2022-04-26
估唔到觀塘工廈都有咁可愛既地方,就係呢間 #貓cafe @urban.cafe.hk ,一入到去就有好多貓咪周圍走,佢地都好細心,入場之前要著鞋套以免整污個地方,保護返啲貓咪真係唔錯我地叫左兩款甜品,同埋一款小食,分別係#雪山心太軟 ,即叫即翻熱,黎到就食到少少微暖,流心朱古力,食起黎都唔太甜,都OK,加埋雪糕配埋棉花糖食岩岩好,好味#朱古力白吐司磚配雪糕一黎睇到就覺得都幾靚,打卡一流,份量超大,兩多士仲有兩雪糕球,正,睇見都滿足,不過,朱古力醬厚多士,加雪糕,加棉花糖,再連埋蜜糖食起黎我就覺得偏甜左少少,或者應該要連埋士多啤梨一齊食既酸度就岩岩好食左甜野要食返個鹹點,我地叫左個 #小食拼盘,黎到好豐富呀,超多野食,有雞翼,魚塊同雞塊,份量都好多,真係曬口水不過呢道係有限時同個人最低消費,如果要主力玩貓貓就要巿排下啲時間,快啲食完就可以隨處同貓貓玩,同埋道食都有貓貓係身邊走黎走去,有啲就任摸唔嬲,有啲就一摸就遊走左,真係好得意呀~—————-#貓 #貓奴 #先食奇兵 #觀塘 #觀塘好去處 #food #foodie #eat #dessert #cake #cats #cat
我地叫左兩款甜品,同埋一款小食,分別係
#雪山心太軟 ,
#朱古力白吐司磚配雪糕