2020-07-30
deFoodies🖤 Nice Partyroom Cafe☕️💫..有冇諗過觀塘工廈,都有一間環境寬敞、休閒舒適、佔地很大,帶點型格又寧靜悠閒既Cafe。入面有野食賣、撞晒時間仲有表演、服務又好 好好貼心。觀塘都有一個好好hea 既空間,真唔錯呢。.今次趁有時間黎到觀塘,炎炎夏日 就來呢間Cafe 坐下休息下,吃個lunch / tea,質素唔差,店員又細心。.llSuper Bun (Slice Roasted Beef)llSuper Bun (Slow Cooked Pork Knuckle).冇諗過潛艇包,就算放久了,法包亦不硬。🥖🥖保持住軟軟既質感。🐮🐽 餡料味道亦很好,2種口味我都喜歡呢。.llGreen Salad (Roasted Beef)田園菜🥗 新鮮。🐥🐮🐽🦀🦐🥚,仲可以隨意配搭配料、topping。不錯呢。.ll100% Natural Fruit Smoothie真係好fresh,喝出天然原味道。🍹用上:藍莓、士多啤梨、蘋果汁,打成Smoothie,好沙冰 好健康既味道。..估唔到觀塘工廈都有一間咁正既Coffee Shop,靜靜地吃個meal 都真係好rel
l[薄切燒牛柳、焦糖洋蔥、燒牛汁]l
l[慢煮德國咸豬手、芥辣蛋黃醬]l
l[田園燒牛柳沙律]l
Green Salad (Roasted Beef)
l[純天然鮮榨果汁沙冰]l
100% Natural Fruit Smoothie
估唔到觀塘工廈都有一間咁正既Coffee Shop,靜靜地吃個meal 都真係好relax。而家撞岩日子,仲好似有Live Band 表演,真係好chill 呢。
×××[deFoodies]×××