2021-09-05 541 views
呢間除左千層蛋糕出名之外,原來野食都勁高質🥰係由沙律到湯到主食到雪糕都好好味!!非常推薦,完全值得係咁encore🙆🏻‍♀️-講下前菜先,沙律好fresh好開胃🥗,有薯仔、蘋果同粟米等。個湯甜甜地,南瓜味夠濃🎃🥣又好creamy-✨封煎北海道帶子配黑松露奶油意粉帶子煎得好香,表面金黃,咬落去軟嫩鮮甜💯黑松露好香夠濃!😋意粉軟硬度適中,掛汁度雖然唔算高,但啖啖都好入味👍🏻-✨經典卡邦尼意粉配63度慢煮溫泉蛋及香脆煙肉溫泉蛋既蛋漿令意粉食落更加正更加creamy😍仲要creamy得黎唔會膩 (我全部清曬🤣)。煙肉煎得好香,份量亦岩岩好,增加左整體口感☺️同另外個碟一樣咁出色😎-跟餐仲有意大利雪糕球,我揀左蜜桃🍑雪糕!連雪糕都完全冇令人失望🤣🤣🤣🤣桃味好出,勁滑😚~
✨封煎北海道帶子配黑松露奶油意粉
✨經典卡邦尼意粉配63度慢煮溫泉蛋及香脆煙肉