2019-11-18 217 views
今日行過APM,忽然好想食街邊小食,於是入咗依個商場度搵嘢食,發現呢個商場真係好多小食店,我是但去咗依間旦記小食搵野食🤟🏻$10@3粒牛肉球真係勁抵🔥而且仲要係大大粒,食落去味道都唔錯,但係略嫌馬蹄少咗啲,平時食開嘅牛肉球都好多馬蹄,但依間面粉較多,茶樓食開嘅好味啲,但依間勝在咁平,行過地鐵站就到,好方便同同易搵😛🤟🏻而且姐姐都幾有禮貌,純粹係店舖有少少舊🤟🏻牛肉球一定係配豉油同喼汁食😙牛肉球真係我嘅生命泉源arrrrrrrr!!!抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️衛生:⭐️服務:⭐️⭐️⭐️—————————————————————地址:觀塘地鐵站出口、鱷魚恤大廈對面店名:旦記小食
抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
衛生:⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️
—————————————————————
地址:觀塘地鐵站出口、鱷魚恤大廈對面
店名:旦記小食