韓式蟹籽卷蛋 $78見到menu張相都覺得一定要嗌黎食😍果然無揀錯!! 個卷蛋好滑,一啲都唔會過老,卷蛋包住既飯都好香好有口感😋加埋海量既蟹籽,成舊放落口真係勁滿足!!藍柑白桃梳打 $52老實講依個野飲係sell個樣🤣味道其實就似普通檸檬梳打,唔係太飲到白桃味!! $52黎講有啲貴,試過一次下次應該都5會再嗌🧐牛肉水冷麵 $78不是打手既我當然有讚有壇😉食過韓國正宗水冷麵,真係接受唔到佢將沙律醬加落個麵度🤯一夾起啲麵,沙律醬撈埋啲湯,令到成碗湯濁左,無左清甜既感覺,仲有層油浮面😰加上完全唔夠凍(正宗水冷麵會加入冰塊)湯亦都無梨味,麵質係ok,不過沙律醬+湯令我食左兩啖就放棄🥶蜂蜜提子脆米炸雞 $88 半份依兩日牙肉好痛先醒起依個炸雞就係元兇😂因為表面有脆米,感覺特別脆口,當然都幾熱氣🥵不過依個炸雞好juicy,加埋香甜既蜂蜜提子,好惹味!! 不過半份既份量有啲少,$88都算貴😂好掛住係韓國又平又大盤既炸雞😭蟹膏海鮮炒年糕 $98超級鐘意食韓國既炒年糕,用埋蟹膏黎炒鮮味十足,真係超正😋依個炒年糕都好足料,有又大隻又爽口既蝦同青口‼️啱曬我依個海鮮控😋
韓式蟹籽卷蛋 $78

牛肉水冷麵
蜂蜜提子脆米炸雞
2020-06-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)
蜂蜜提子脆米炸雞
  • 韓式蟹籽卷蛋