2021-12-20
Kt又有新開任食火鍋舖😍 仲要有5種鍋底可揀 除左雞煲 仲有唔常見既椰子雞烤魚同水煮魚揀😋 有4個lv可以揀 用餐時間90分鐘🙆🏼♀️ 加$99有得任食龍蝦同升級做120分鐘喔~.自助bar有各款涼拌同炸物拎 個紫菜響鈴炸得幾好食😚 土韭雞翼同午餐肉都好味 除左丸物同菜品 仲有凍蟹瀨尿蝦花螺可以任拎喔~ .▫️lv1 任食特級肥牛&特選海鮮 $228-258每位會送海鮮盤: 肉蟹大大隻夠鮮甜 鮑魚帆立貝都好新鮮彈牙 仲有花螺😍 仲有生蠔🦪可以任點 肥美帶蠔香味 無乜腥味🙆🏼♀️我地揀左酸菜魚湯底 魚片會另外上比你慢慢食😛 都好有鮮味 尤其個湯底好夠味 豆卜果啲直接索晒味😍有三款牛可以嗌: 特選牛肩胛&牛板腱&特級肥牛 紋理分明同厚度都適中 三款最好食係牛板腱 最有牛香😚 唔食牛既朋友都可以嗌黑豚肉喔~.總結,lv1都已經好滿足😍 酸菜魚湯底都好入味正宗 啲海鮮真係好新鮮 尤其係生蠔 好少可任食食到唔腥的😳 而且海鮮盤仲有鮑魚😛 lv1牛牛質素都好唔錯 幾推介大家去trytry🙆🏼♀️
▫️lv1 任食特級肥牛&特選海鮮 $228-258