2021-02-16 178 views
下晝3點幾黎到都要等15分鐘先有位,不過我唔趕時間🤗同埋無限時,可以真正輕輕鬆鬆咁食下野坐下。Order左全日早餐份量都幾大,腸有啲啲辣,麵包旁邊有啲醬,我只係認得出肉桂,其他唔知咩料😂,不過好好味,如果有埋茄汁豆就好了👉🏻👈🏻😆仲order左 豬肉蘋果楓糖三文治無論豬肉、蘋果定楓糖,都含有甜既元素,令整個菜式都好甜,唔係好甜朱古力或者蛋糕個啲甜⋯嗯⋯總之我中意😋 但肉同蘋果都好濕,令個包濕晒淋晒😞飲品其實諗左好耐,想飲凍野,但cappuccino 得熱,但又覺得應該要飲咖啡,所以最後都係揀左加倍情濃☕️(影前俾我飲左啖) 朋友就飲凍mocha 其實仲想食scone 但真係放唔落啦😩題外話:無錯,餐牌個個都掂係唔太衛生,但我都係不太中意qr code落單,總係感覺會miss左好多菜式

Order左全日早餐
全日早餐

仲order左 豬肉蘋果楓糖三文治
豬肉蘋果楓糖三文治

加倍情濃 (Cappuccino  )

其實仲想食scone 但真係放唔落啦😩

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
豬肉蘋果楓糖三文治
加倍情濃 (Cappuccino  )
全日早餐