2023-03-08 85 views
朋友住觀塘,今日帶咗我去一間好抵食嘅大橋頭餐廳食晚飯,地點就喺泳池附近,做完運動嚟呢度食就最好。一人一火鍋真係大份又抵食,叫多幾隻鮑魚都可以當二人火鍋啦!$68都有肥牛片、菜、大大粒牛丸芝士丸魚蛋、烏冬、南瓜,加幾蚊仲可以要碗湯,湯料十足。如果唔夠食仲可以加配其他火鍋配料。鐵板燒雜扒飯有雞扒、豬扒、腸仔同午餐肉,隻蛋仲要煎得好靚,啱晒鍾意食肉嘅朋友,配飯之餘,竟然仲有薯條🍟跟餐仲有個羅宋湯,非常足料!不過薯條就梗係要食乾身,所以都叫咗一個薯條,新鮮熱辣辣上枱,真係好好食😋呢款薯條唔係周圍有得食! 叫餐仲可以優惠價配飲品,飲品都有好多選擇,珍珠、沙冰、養生、玉露、牛奶系列。

Type of Meal
Dinner