🥢刺身拼盤~蜜柑鯛魚,三文魚,油甘魚,吞拿魚,帶子~ 全部都差唔多一寸厚切,鮮味勁滿足!推介蜜柑鯛魚,無腥味,獨特味道中帶清甜,有蜜柑果香從鼻腔散發!另外吞拿魚都係我最愛,雖然並非拖羅,但魚油香味濃郁,魚肉軟滑有口感!總括依然,刺身新鮮鮮甜,非常美味😋!🐟燒鯖魚定食鯖魚營養價值高,豐富 Omega 3、維他命同礦物質,食定食要食得健康首選燒鯖魚!定食套餐仲有前菜,麵豉湯,茶碗蒸及日本米,相當豐富。燒鯖魚有手掌咁大隻,仲相當肥美,魚皮香口,魚肉油味甘醇,配上檸檬汁及酸甜醬油,鮮甜零魚腥味!🐔芝士炸雞飯定食炸雞非常嫩滑多汁,特別吸引我嘅係外層炸粉,鬆脆無油膩感,非常香口,配以芝士醬汁,味道濃郁又餸飯~ 而且日本珍珠香米,軟糯之餘米香十足!定食套餐同樣包括前菜,麵豉湯,茶碗蒸!
🥢刺身拼盤~
刺拼盤