2023-08-20 897 views
食物無問題,但服務態度極有問題!黃店唔代表可以服務態度差!我同朋友20/8下午茶時段幫襯,一坐底餐牌都未開始睇,廚房個男人就大叫話叫左嘢飲先,但完全無講係咪額外收費!因為唔知係咪要收錢,佢又淨係大叫唔知係咪同我哋講,所以我同朋友都無理佢。半分鐘後佢行去我地枱邊催我哋落嘢飲,呢個時候都無講係咪收費,要我問先講係包埋!其實我哋都係剛剛坐低,係咪可以比客人一啲時間睇下個menu先,有必要咁急叫人落單?催客嘅呢種態度真係好令人反感!另外,要求客人落左嘢飲先無問題,但應該同客人講清楚係包埋!基本尊重同溝通都唔識唔該唔好開鋪!就算食物質素尚可,價錢亦相宜,但咁嘅態度永遠都唔會再幫襯!邊個前世未被人催過就去食啦,觀塘澳牛當之無愧!
食物無問題,但服務態度極有問題!黃店唔代表可以服務態度差!