最近我地去左想食好耐既為食火鍋🤤點解想食好耐?因為哩度可以滿足幾個願望刺身、酸菜魚、海鮮同靚牛無限時打邊爐🥰好豐富!食到好飽好滿足!😋😋無限時火鍋套餐分4 round預早訂座仲有燉湯飲😍好飲夠火喉🔸Around 1 餐前小食 (無限追加)薯條、炸雞、炸大腸、鮑汁雞腳、蟹籽沙律雞腳好入味好淋🤤🔸Around 2 前菜:5點刺身盛合 (1次性)三文魚、北寄貝、牡丹蝦、帆立貝、油甘魚好新鮮好厚切😍🔸Around 3 酸菜魚/雞煲 (2選1)我哋揀左酸菜魚,魚肉質地夾滑配搭紅薯粉好入味,食到停唔到口😋貼心位:店員拎左碗熱水俾我哋過一過水先俾小朋友食💯🔸Around 4 火鍋盛宴有5款湯底選擇 我哋揀咗濃湯豬骨湯底好清 好岩小朋友食海鮮拼盤同牛肉拼盤係1次性🦐海鮮拼盤:鮑魚、鮮蝦、蠔、元貝、脆肉鯇、龍躉片、白鱔片、蜆🐄牛肉拼盤:潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳、熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉兩款拼盤都好新鮮鮑魚好彈牙,牛肉肉質好鮮甜其他火鍋配料係任食架必點北海道和豚🐖😋仲有自助蔬菜區可自由配搭非酒精飲品任飲🧃🥤哩度環境大、坐得舒服仲要係無限時、100cm高
最近我地去左想食好耐既為食火鍋🤤
點解想食好耐?因為哩度可以滿足幾個願望
刺身、酸菜魚、海鮮同靚牛無限時打邊爐🥰
好豐富!食到好飽好滿足!😋😋

無限時火鍋套餐分4 round
預早訂座仲有燉湯飲😍好飲夠火喉

🔸Around 1 餐前小食 (無限追加)
薯條、炸雞、炸大腸、鮑汁雞腳、蟹籽沙律
雞腳好入味好淋🤤

🔸Around 2 前菜:5點刺身盛合 (1次性)
三文魚、北寄貝、牡丹蝦、帆立貝、油甘魚
好新鮮好厚切😍

🔸Around 3 酸菜魚/雞煲 (2選1)
我哋揀左酸菜魚,魚肉質地夾滑
配搭紅薯粉好入味,食到停唔到口😋
貼心位:店員拎左碗熱水俾我哋過一過水先俾小朋友食💯

🔸Around 4 火鍋盛宴
有5款湯底選擇 我哋揀咗濃湯豬骨
湯底好清 好岩小朋友食

海鮮拼盤同牛肉拼盤係1次性

兩款拼盤都好新鮮
鮑魚好彈牙,牛肉肉質好鮮甜

其他火鍋配料係任食架
必點北海道和豚🐖😋
仲有自助蔬菜區可自由配搭
非酒精飲品任飲🧃🥤

哩度環境大、坐得舒服
仲要係無限時、100cm高以下小朋友免費
我哋已經約左下次要同埋屋企人再黎encore啦😋😋