2022-05-29 137 views
做完運動約咗朋友仔食lunch ,揀左小火焰,因為就腳同埋見到都有唔少學生OL黎幫襯,最重要係近mrt站,係apm出口,向牛頭角方向行兩三分鐘就到。試左Bang bang 薯條🍟,呢個小食絕對值得推薦嘅,因為芝士醬好好食,而且即叫即炸,好難得我地食到最後d 薯條都仲係脆嘅,冇淋到,我個揀飲擇食個嘴刁既fd都大讚。甜品我就揀左爐板燒布朗尼,上到枱個樣都幾靚,好打卡able ,因為舊brownie 下面有個爐仔,細火咁warm 住,暖暖哋好食,吾會燶。上面嘅雪糕就preset 左雲呢拿口味,冇得揀,不過就要快啲食,唔係有火溫住好快就溶。另外,我地仲叫左個蛋卷,份量吾少,材料豐富,有蛋有紫菜有蟹籽,蛋夠moist有蛋味,蟹籽份量都吾少,中間仲有少少飯,夠飽肚,哈。外賣自取仲有折,下次試下先。

外賣自取仲有折,下次試下先。