2023-12-15 21 views
今日同朋友嚟到鴻圖中心嘅 Moo Moo ,除咗主打嘅 burger🍔 之外,仲有沙律🥗同唔同口味嘅雞翼、薯條🍟。餐廳設有室內同室外坐位,要先到 cashier點餐,之後再留意屏幕顯示號碼去取餐。 午市時段有套餐優惠,可以加配小食同飲品,下次食午餐又多個選擇啦~😚 ✨脆脆雞堡配芥末蜜糖醬脆脆雞堡外皮又香又脆,加上佢哋嘅漢堡包係本地嘅工場自製,除咗用日本麵粉,仲冇落防腐劑,難怪入口鬆軟,而雞肉厚肉得嚟保留飽滿肉汁 🤤🤤🤤✨滋味雞堡滋味雞堡同樣分量十足,雞肉嫰滑惹味,加上香辣蛋黃醬,夠晒juicy!✨燒豬頸肉沙律 🥗沙律方面都有三款配搭,我哋揀左燒豬頸肉沙律配柚子醋,酸甜開胃之餘,味道清爽。
脆脆雞堡配芥末蜜糖醬
 ✨脆脆雞堡配芥末蜜糖醬