2022-11-27
上次食01 發現呢度原來有好多其他小店😳🥣是日餐湯-粟米西蘭花忌廉湯 $48each幾特別嘅組合,🥦西蘭花味都出,仲有粒粒🌽粟米~好田園風👩🌾白酒忌廉煮藍青口配薯條 $108加入大量🧄蒜蓉,個汁好香~就咁飲咗幾啖😳好正🤣 🍟薯條即叫即炸熱辣辣♨️無論配🥫茄汁或者點白酒忌廉汁都好好味~🦀🦀🦀蟹蟹蟹意大利麵 $168佢用咗蟹肉、蟹子、蟹醬煮成~蟹味超濃,蟹肉分量比想像中多~意大利麵煮得啱啱好~al dente👍🏼🦆慢煮14小時油封鴨髀伴紅酒啤梨·薯蓉 $228油封鴨髀肉質嫩滑,就咁食都唔會乾。但都可以試吓點佢個gravy,會有另一種風味。最特別係佢配左一個炸明太子芝士飯團,第一次試呢種配搭✨咖啡 -$38以一杯熱咖啡為呢一餐畫上完美嘅句號。奶都係打熱咗的~環境:4.1/5充滿異國風情,有好多🇹🇷土耳其燈~服務:4/5店員態度有禮☺️,一早已經準備好一支水係枱,可以自己斟👍🏼食物:4.1/5食物質素好好,食咗好多我覺得好創新嘅配搭✨Revisit: Yes
上次食01 發現呢度原來有好多其他小店😳
🥣是日餐湯-粟米西蘭花忌廉湯 $48each
幾特別嘅組合,🥦西蘭花味都出,仲有粒粒🌽粟米~好田園風👩🌾
白酒忌廉煮藍青口配薯條 $108
🦀🦀🦀蟹蟹蟹意大利麵 $168
🦆慢煮14小時油封鴨髀伴紅酒啤梨·薯蓉 $228
咖啡 -$38
以一杯熱咖啡為呢一餐畫上完美嘅句號。奶都係打熱咗的~
環境:4.1/5
充滿異國風情,有好多🇹🇷土耳其燈~
服務:4/5
店員態度有禮☺️,一早已經準備好一支水係枱,可以自己斟👍🏼
食物:4.1/5
食物質素好好,食咗好多我覺得好創新嘅配搭✨
Revisit: Yes