2024-11-27 169 views
約了於觀塘工作的朋友食飯,便選了這間很多好評的餐廳。環境舒適闊落,佈置到好像森林般,內有不少綠色植物裝飾,感覺不錯。叫了個晚餐及蟹肉牛油果他他。首先,蟹肉牛油果他他,蟹肉鮮甜,配上牛油果嘅滑溜口感,幾好。再嚟係法式無花果芝士撻,無花果嘅甜味同芝士嘅濃郁完美結合,口感豐富。烤南瓜濃湯配海鹽榛子,南瓜湯香甜濃郁,加上榛子嘅脆口,層次感十足。日本帶子配海蝦牛油果香草醬椰菜花飯,帶子同海蝦鮮嫩多汁,配上特製嘅牛油果香草醬,健康又美味。最後,火焰士多啤梨提拉米蘇,士多啤梨嘅酸甜同提拉米蘇嘅香滑完美結合,再加上火焰嘅效果,真係視覺同味覺嘅雙重享受。
約了於觀塘工作的朋友食飯,便選了這間很多好評的餐廳。

叫了個晚餐及蟹肉牛油果他他。

$300 (Dinner)