2021-01-08 2018 views
觀塘教會間餐廳都開左幾年,有時候返觀塘返工就會去幫襯下。食物大份夾抵食,味道都唔差,最緊要係好抵,對長者同學生哥仲有特別優惠,二十幾蚊就可以一個餐仲送嘢飲,真心仲抵過自己煮。環境方面,餐廳座位本來不多,加上限坐就更加少位,所以如果平時lunch時間來要搵位都幾難,大家可以選擇叫外賣。味道方面,我次次都係叫雞扒腸仔飯,雞扒煎到好香,但係又唔會鞋恰恰,有肉汁。腸仔就不過不失,配菜方面都係算普通椰菜花同紅蘿蔔果啲,但係二十幾蚊黎講算係好唔錯。餐飲就係一杯熱菜蜜,正常味道。服務態度都好好,上次唔小心倒瀉水個侍應好快幫手拖,一d怨言都冇,果陣仲要係最繁忙既午市時段。呢個位要比個讚呢間社企仲會經常提供食物援助弱勢社群,客人食一餐就捐一餐,十分有心。食個飯都可以做善事,一定要多多支持!
觀塘教會間餐廳都開左幾年,有時候返觀塘返工就會去幫襯下。
餐飲就係一杯熱菜蜜,正常味道。
雞扒腸仔飯配雜菜
雞扒腸仔飯配雜菜