2021-06-28
餐廳環境舒適 空間寬敞 裝修日式 望落唔太新 但今次坐嘅位置係幾舒服 兩個人坐落好大松葉蟹味噌甲羅燒呢排推出甲羅燒真係估唔到 開頭有staff係旁邊幫手燒 份量唔錯 蟹蓋入面有蟹醬同一個蛋黃 staff會幫手撈埋 食落有蟹味 幾濃 好食仲有幾塊細細塊麵包俾你一齊食 最近特價 48蚊咋抵食清酒煮蜆 同朋友食晚飯 staff好細心見到我地兩個人 主動俾碗仔我地個份量都算夠 酒味好重🤣蜆味加埋清酒 味道清新 同埋都係特價48蚊 抵!燒鰻魚定食 一上菜覺得擺碟幾整齊 睇落真係幾有日本風味 鰻魚份量適中 燒汁調味合適 唔會太濃味 米飯用左珍珠米 口感正常 另外加埋一碗麵豉湯 個味中規中矩啦 炭燒雞肉串叫左一串好好食既燒雞肉 一串有4舊 個燒烤汁味好足 燒汁份量適中 聞落去仲有浸好似係炭燒既香味 雞肉食落唔乾 幾juicy 有驚喜和風燒茄子茄子既份量幾多 係一整條 一條好多肉唔係好瘦個啲 食落比較淋身 好似有啲軟 味道係偏清淡
松葉蟹味噌甲羅燒
清酒煮蜆