2024-03-25
朋友住樓上帶我嚟呢度🤭呢間餐廳喺3樓望住窗外景色,感覺好平靜!同朋友嚟吹水私隱度夠高!是日餐湯——蕃茄湯:這道湯以新鮮的蕃茄為基礎,經過烹煮和調味,呈現出濃郁的番茄香氣同埋冇胡椒味好抵讚!炭燒BBQ豬仔骨配薯條及沙律:炭火燒烤豬仔骨,入邊肉質鮮嫩多汁,搭配脆口的薯條(食得出係即叫即炸)和清新的沙律,每樣嘢都做得好有水準!露絲瑪粒香草燒羊架:我哋揀咗三成熟 !這道菜以嫩嫩多汁的香草燒羊架為主角,肉質鮮美!沒有Over Cook!抹茶鮮奶(凍):結合濃郁的抹茶和新鮮的鮮奶,口感滑順而濃郁,帶有抹茶的微苦和奶香的甜美,給人一種清新又濃郁的美味享受。如果鍾意甜啲仲可以叫職員提供糖漿蜂蜜柚子茶(熱):杯飲品散發出柚子的清新香氣和蜂蜜的甜度,暖身又提神
是日餐湯——蕃茄湯: 這道湯以新鮮的蕃茄為基礎,經過烹煮和調味,呈現出濃郁的番茄香氣同埋冇胡椒味好抵讚!
炭燒BBQ豬仔骨配薯條及沙律: 炭火燒烤豬仔骨,入邊肉質鮮嫩多汁, 搭配脆口的薯條(食得出係即叫即炸)和清新的沙律, 每樣嘢都做得好有水準!
露絲瑪粒香草燒羊架: 我哋揀咗三成熟 !這道菜以嫩嫩多汁的香草燒羊架為主角,肉質鮮美! 沒有Over Cook!
抹茶鮮奶(凍): 結合濃郁的抹茶和新鮮的鮮奶,口感滑順而濃郁,帶有抹茶的微苦和奶香的甜美,給人一種清新又濃郁的美味享受。如果鍾意甜啲仲可以叫職員提供糖漿
蜂蜜柚子茶(熱): 杯飲品散發出柚子的清新香氣和蜂蜜的甜度,暖身又提神