2024-10-10 156 views
次次經過都覺得依間餐廳好靚,好啱打卡,今日趁住假期終於嚟試咗喇😍水牛芝士帕馬火腿蕃茄法式三文治 $88呢個三文治真係好正!水牛芝士香滑,配搭咸香嘅帕馬火腿,口感層次豐富。蕃茄新鮮,咬落去有種清新嘅感覺,好味道又健康😋香煎帆立貝日式咖哩意大利飯 $102依個意大利飯真係有驚喜!帆立貝煎得剛剛好,外脆內嫩,配搭日式咖哩,味道獨特又唔會太重。飯粒吸收咗咖哩嘅香氣,好香口,食落去好有滿足感😋Ocean Paradise Soda $48依杯藍色嘅梳打,顏色靚到爆!味道清新,唔會太甜,仲有一陣荔枝香,夏天飲真係好舒服,令人心情大好!自家製焦糖餅咖啡 $53如果你係焦糖控,呢個絕對唔可以錯過!焦糖餅外脆內軟,甜度剛好,配上香濃咖啡,簡直係完美配搭。呢間餐廳嘅食物質素高,味道出色,值得一試!評分:最高為5分治癒度:👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️抵食度:💉💉💉💉翻兜指數:🩺🩺🩺🩺@beleaf_cafeBe Leaf觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖📍觀塘港鐵站B2出口9分鐘路程#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #KwunTong #觀塘 #BeLea

水牛芝士帕馬火腿蕃茄法式三文治 $88

香煎帆立貝日式咖哩意大利飯 $102

Ocean Paradise Soda $48

自家製焦糖餅咖啡 $53

呢間餐廳嘅食物質素高,味道出色,值得一試!

評分:最高為5分
治癒度:👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️
抵食度:💉💉💉💉
翻兜指數:🩺🩺🩺🩺

@beleaf_cafe
Be Leaf
觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖
📍觀塘港鐵站B2出口9分鐘路程

#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #KwunTong #觀塘 #BeLeaf

2024-10-04
$160 (Lunch)