2024-12-04
同朋友响觀塘浦,三點三,又到下午茶時間,啱啱午餐又食得唔飽,再去搵下食先。睇睇餐牌,呢個時間叫午餐可以減$30,即叫啦。 揀左兩個餐食意式巴馬火腿軟芝士法包Parma Ham Soft Cheese Baguette法包夠熱又脆口,軟芝士個量都算多,又夠香。巴馬火腿份量都幾多,咸咸地,夾埋d軟芝士又幾好食喎。小小沙律菜伴碟,都算新鮮。 見到話加多$30有香煎鵝肝都幾大舊下,香味十足,有少少羶味,咁先好食 健康心情早餐全日早餐咁,大大份有水波蛋,咬落爆黃,好食。慢煮雞胸唔鞋口,雞胸最怕煮到鞋到死。蕃茄沙律、牛油果,食落新鮮,牛油果夠哂健康,勁香口,似食緊三文魚味。烤雜菇:牛油炒過,好香。乾果麥片時令水果,都唔錯,哈密瓜夠甜。 飲品:叫左要Ice Caffè Mocha 同Flat White 人手沖,又有拉花,咖啡又夠香濃,打卡able 甜品:柚子芝士蛋糕清新柚子味,仲有d,果肉。芝士味夠濃,用牛油餅底,都幾好食。 裝修唔錯,園林感覺,坐位寬敞,店員有禮貌又幫手。
揀左兩個餐食
意式巴馬火腿軟芝士法包
法包夠熱又脆口,軟芝士個量都算多,又夠香。
見到話加多$30有香煎鵝肝
都幾大舊下,香味十足,有少少羶味,咁先好食
健康心情早餐
全日早餐咁,大大份有水波蛋,咬落爆黃,好食。
慢煮雞胸唔鞋口,雞胸最怕煮到鞋到死。
烤雜菇:牛油炒過,好香。
乾果麥片時令水果,都唔錯,哈密瓜夠甜。
飲品:
人手沖,又有拉花,咖啡又夠香濃,打卡able
甜品:
柚子芝士蛋糕
裝修唔錯,園林感覺,坐位寬敞,店員有禮貌又幫手。