2023-06-08
平時係觀塘食晏,成日都會經過The Hunt,見到網上面評價都唔錯,即刻約埋同事一齊試試佢😋😍South Africa Abalone Orzi Pasta $188✨入到去店員會好細心咁介紹menu上嘅食物,聽完佢介紹,即刻對呢個鮑魚米型意粉最有興趣,唔單止係食物,連賣相擺盤都好靚😍呢個米型意粉係配鹹蛋黃醬,每一粒意粉都會沾滿晒,可能因為同同事share,所以咁樣食都唔會覺得膩🥰鮑魚煮得好好,唔會好韌,而且帶有少少檸檬汁,幾清新🥰而且仲會有啲芒果粒,食落好有東南亞菜嘅感覺~~😍Grilled Salmon $158✨呢排愛上咗三文魚🤣🤣底下有煙肉薯蓉(超軟滑做得好出色!👌🏼三文魚皮煎得香脆,而且入面魚肉嘅質地仲好juicy,好嫩滑!配埋羽衣甘藍,真係好正✨飲品揀咗蜜糖檸檬水,唔會太甜,想飲咖啡都可以揀美式咖啡🫡🫡總括嚟講真係幾有水準,下次可以再試吓佢嘅Tiramisu 🫣
✨入到去店員會好細心咁介紹menu上嘅食物,聽完佢介紹,即刻對呢個鮑魚米型意粉最有興趣,唔單止係食物,連賣相擺盤都好靚😍 呢個米型意粉係配鹹蛋黃醬,每一粒意粉都會沾滿晒,可能因為同同事share,所以咁樣食都唔會覺得膩🥰 鮑魚煮得好好,唔會好韌,而且帶有少少檸檬汁,幾清新🥰而且仲會有啲芒果粒,食落好有東南亞菜嘅感覺~~
😍Grilled Salmon $158
✨呢排愛上咗三文魚🤣🤣底下有煙肉薯蓉(超軟滑做得好出色!👌🏼 三文魚皮煎得香脆,而且入面魚肉嘅質地仲好juicy,好嫩滑! 配埋羽衣甘藍,真係好正✨
飲品揀咗蜜糖檸檬水,唔會太甜,想飲咖啡都可以揀美式咖啡🫡🫡 總括嚟講真係幾有水準,下次可以再試吓佢嘅Tiramisu 🫣