繼續發掘觀塘美食,呢一間都唔錯,環境一流,室內裝修睇得出花過心思,中間嘅隔板好有日系感覺,仲有室外位置,不過今日天陰就唔坐出去,另外店員播嘅音樂都好啱聽😆 炭燒西冷牛扒蘑菇忌廉汁 💰148牛扒比想像中細塊,但係肉質鮮嫩,夠腍有牛味👍🏻 點埋個蘑菇忌廉汁超好食!好少何餐廳會配呢個汁🤤 唔會太濃味,食完牛扒之後我都絕對可以食埋個汁👻 配菜入面有蒜頭,呢個橫切面煮法好特別,蒜頭都好香脆,好似食緊小食咁幾有特色👌🏻 另外仲配左一個蘑菇湯,都係超鍾意,好想知道點解佢哋整蘑菇汁同埋湯會整得咁出色🤩北海道刺身丼定食 💰128刺身丼就正常發揮,刺身都好新鮮,如果可以多啲份量就好🤓 呢個餐係跟味增湯同埋沙律的另外跟餐會有嘢飲,分別叫咗凍檸茶同埋熱檸水,想讚一讚兩個杯都好靚🤣人均消費:💰152 (已加一)樂舍 (觀塘)觀塘巧明街107號國基集團中心4樓1號舖

炭燒西冷牛扒蘑菇忌廉汁 💰148

北海道刺身丼定食 💰128

人均消費:💰152 (已加一)

樂舍 (觀塘)
觀塘巧明街107號國基集團中心4樓1號舖