2020-07-29 666 views
#💛 #灰到觀塘前排難得出去買早餐食🤭呢間位處商業區,店舖較細,有3個吧台位,主要都應該係做外賣生意🤔-🔻 Avocado cheese bagel set (+ Flat white) (我唔記得係$58定$60🤧)我食bagel嘅次數5隻手指數得晒🤣所以都唔太知道點為知好食😂呢個包體比較硬,唔太煙韌🤔餡料都好多,食完飽到就嚟夜晚先肚餓😛(定係其實bagel不嬲都咁飽肚?🤔)整體除左黑椒味比較強烈外,調味其實偏清淡健康(?)😂Flat white☕我估用嘅咖啡豆應該果酸較重,佢係我飲過嘅flat white裏面最重酸味😂不過我都係鍾意nutty🙊-👅食後感:味道唔錯,而且1 set買性價比都幾高😙-👀個人喜愛度:7/10-🚩29 Coffee牛頭角大業街29號地下D舖-#美食 #香港美食 #hk #hkfood #foodie #hkfoodie #咖啡 #커피 #coffee #貝果 #bagel #香港 #flatwhite
#💛 #灰到觀塘

Flat white☕
👅食後感:味道唔錯,而且1 set買性價比都幾高😙
👀個人喜愛度:7/10
🚩29 Coffee
牛頭角大業街29號地下D舖

Waiting Time
6 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Breakfast