呢間舖頭差不多每款甜品都有珍珠(低成本而飽肚既材料),就知道不應有期望另外,見到第一個食評已係負評,就猶疑試唔試好呢。但家人好中意食芋圓,所以特登嚟買外賣,點知真係中伏 首先,員工落單好慢,發緊夢咁,要講幾次先落到單。我地前面既客人落單俾錢走人後,到我地既時候,個員工竟然仲係度將之前既單慢慢入機,話 “等我入埋D 單先”,搞咩呀 好啦,到我地叫甜品同飲品(差不多$90),點知兩樣都無味既!甜品既仙草完全唔成形,直頭係水狀。至於飲品,味道同滾水唔知有咩分別呢,自己開罐可樂嚟飲都無咁嬲 性價比極低,奉勸大家唔好中伏

性價比極低,奉勸大家唔好中伏
燒仙草
2021-01-25
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$45 (Last Night Supper)