觀塘串燒放題🤩 食到停唔到🤤今日同朋友途經過觀塘,又想食串燒又想食海鮮又想食烤肉,咁啱俾我地見到呢間串燒烤肉放題,我地就選左C餐黎食啦!款式都不少架!一入門口就見到有公仔機啦!跟住見到有好多雪糕、飲品櫃、凍海鮮、炸物、涼茶機、自選各款串燒、生果甜品雪櫃同前菜雪櫃。另一邊還有熟食、中式湯及糖水。埋到座位,店員好耐心解釋如何操作及餐紙怎樣填寫,之後就可以開始拎食物啦!餐食上的食物全部已經在廚房整好,一上枱就可以食啦!店員說紅肉記住落爐前灑少許鹽才放落去燒呀!我特別要推介幾款啦🌸雞泡魚乾—燒到香脆,味道帶點甜,想再多吃幾次呀!🌸羊肉串—孜然粉剛好,羊肉味道濃,肉質不錯呀。🌸蒜蓉燒生蠔—滿滿蒜蓉碎包裹著juice生蠔,超正呀!🌸串燒黑魚咀—燒到爽爽脆脆,真係好好味🌸蜜瓜—鮮甜爽口,解油膩一流🌸椰汁糕—鐘意重椰汁味道既不可錯過呀,滑捋捋勁好味。
觀塘串燒放題🤩 食到停唔到🤤

另一邊還有熟食、中式湯及糖水

餐食上的食物全部已經在廚房整好,一上枱就可以食啦!

店員說紅肉記住落爐前灑少許鹽才放落去燒呀!

我特別要推介幾款啦
🌸雞泡魚乾—燒到香脆,味道帶點甜,想再多吃幾次呀!

🌸羊肉串—孜然粉剛好,羊肉味道濃,肉質不錯呀。

🌸蒜蓉燒生蠔—滿滿蒜蓉碎包裹著juice生蠔,超正呀!

🌸串燒黑魚咀—燒到爽爽脆脆,真係好好味

🌸蜜瓜—鮮甜爽口,解油膩一流

🌸椰汁糕—鐘意重椰汁味道既不可錯過呀,滑捋捋勁好味。

2024-08-20
Type of Meal