2023-09-01 187 views
嚟到觀塘地鐵站附近嘅 古今二,係鐵路站行過嚟幾分鐘就到,位置方便。我哋啱啱好趕係繁忙時間前入座,坐低之後就開始愈嚟愈多人啦。店內牆身有特色嘅壁畫,仲有食物推介,除咗特色卷身之外,仲有唔同嘅壽司🍣、鍋物、串燒、沙律、天婦羅🍤等等。✨金龍卷三文魚質感嫩滑,油香十足,配上炸蝦同芝士,口感豐富。✨日式麻醬豆腐沙律🥗沙律份量足料,鋪滿蟹籽同三文魚籽,滑嫩嘅豆腐,仲有新鮮嘅沙律菜,加上胡麻醬,味道美味脆口。✨宮崎黃金炸豆腐炸完嘅豆腐外酥內軟,忍唔住係咁食呀,不過食嘅時候要小心熱呀~✨芝麻雞翼雞翼香脆可口,外皮炸到金黃酥脆,咬開仲有滿滿嘅肉汁同嫩滑嘅雞肉。✨日式冷麵夏天熱辣辣,食冷麵就啱晒啦!配料有蟹柳絲、蕃茄、雞蛋等等,麵條彈牙,清爽開胃。
✨金龍卷
三文魚質感嫩滑,油香十足,配上炸蝦同芝士,口感豐富。
日式麻醬豆腐沙律
✨日式麻醬豆腐沙律🥗