2025-01-21
前排去咗位於觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳😆除咗有得燒肉外🔥仲會有多款兒童餐比小朋友👧🏻👦🏻最重要有小朋友遊玩區🧸啱晒一家大細嚟,小朋友嚟每次都玩得好開心🥳炑八厚切五花腩厚切五花腩肥肉瘦肉層次分明,啖啖肉,肉質爽口,口感有彈性🐷油脂甘香,肉味香濃😛燒烤過後外層香脆可口🐖外裙肉外裙肉亦即係牛嘅横隔膜🐄纖維較粗,油花豐富但唔油膩👍🏻,肉質柔軟嫩滑🐮牛肉味濃烈,非常juicy💦你想不想堆雪人便當?好可愛嘅雪人造型⛄️小朋友見到好開心😍用上白汁,再加上雞腿、三色豆、西蘭花、迷你蕃茄仔、粟米筍、火腿、紫菜🤩仲有用士多啤梨做咗雪人頂帽添🍓聖誕花環窩夫餐廳有多款不同款式嘅窩夫同甜品提供🤩我哋試咗聖誕花環窩夫🧇造型好靚,窩天上面放滿奶油,再放滿士多啤梨同藍莓🍓🫐窩夫外脆內鬆軟🥰聖誕老人朱古力特飲聖誕造型飲品,有可愛嘅聖誕老人🎅🏻香濃朱古力味🍫歡樂聖誕樹士多啤梨鮮奶同樣都係聖誕造型🤩呢杯係粉紅色嘅士多啤梨鮮奶🥛充滿香甜士多啤梨味🍓
炑八厚切五花腩
外裙肉
你想不想堆雪人便當?
聖誕花環窩夫
聖誕老人朱古力特飲
聖誕造型飲品,有可愛嘅聖誕老人🎅🏻香濃朱古力味🍫
歡樂聖誕樹士多啤梨鮮奶