2017-06-22 112 views
去觀塘行街,係apm見到間間餐廳都好多人等位,唔想等就去D工廈搵食啦.....行行下就見到呢間,未試過,就比個機會佢!!間餐廳有兩個投影機,播緊D動畫,而個場幾安靜,同朋友傾計一流。我地兩個人就叫左個二人套餐。有湯有甜品,咩都有。個頭盤係法色田螺焗薯。佢個薯溶有好香既田螺同牛油香味,而田螺唔會焗得太耐,有口感,唔會太軟身!到主菜啦! 有兩個既。第一個係極上和牛漢堡配薯角。佢個burger好脆,用刀cut落去卜卜聲,聽見都興奮阿! 而佢個和牛好多汁,食落唔會太乾,配埋佢個生菜、洋蔥一齊食,口感好豐富。D肉汁出緊黎阿!另一個主菜係大虎蝦龍蝦汁意粉。成碟野龍蝦味好重,D意粉索哂虎蝦既味道,就咁食意粉都已經好香! 而個虎蝦夠哂大件,外面煎得好香。之後就有兩個跟餐既甜品同埋野飲。我會推薦上面個個咖啡味tiramisu , 因為佢成件野都好滑,好香咖啡味,最重要係唔太甜!食左咁多野兩個人440蚊, 唔錯阿!
我地兩個人就叫左個二人套餐。有湯有甜品,咩都有。

D肉汁出緊黎阿!

之後就有兩個跟餐既甜品同埋野飲。
食左咁多野兩個人440蚊, 唔錯阿!