今日去左觀塘海濱影相, 影完就上IG碌下附近有咩食, 見好多人大推E間Honbu, 於是就去試下, 上到去環境幾大, 感覺好舒服, 設有室內室外, 除左好好岩情侶嚟, 一大班姊妹嚟傾下計打下卡都不錯🌟菠蘿乳酪沙冰車車一見到就心心眼, 係菠蘿呀😍嚟到已經急不及待要飲左先, 嘩~菠蘿味超香甜, 超fresh超解渴, 此飲品絕對得到菠蘿控認證🌟朱古力奶泡頂層厚厚嘅奶泡好綿蜜, 朱古力味香濃唔太甜, 上面仲有粒微烤過嘅棉花糖, 打卡好睇又好飲🌟夜市栗米棒栗米棒用左秘製醬汁烤製, 非常特別, 配搭埋香甜栗米, 食落咸咸甜甜咁開胃又惹味🌟美國牛肉芝士竹炭漢堡漢堡包大大個, 中間嘅漢堡扒牛味濃而且好厚身, 食落啖啖滋味🌟醉烤三黃雞三黃雞用左兩日醃製再用慢煮方式烹調, 一上枱陣陣酒香, 三黃雞個pose相當正, 不妨同佢握個手擺上ig呃個like! 咬落去烤雞帶微微酒香, 肉汁豐富, 雞肉嫩滑入味, 記得唔好浪費左塊皮, 正野嚟嫁喂🤤 車車覺得唔洗沾醬汁都已經好夠味🌟檸檬蛋白霜Croffle Croffle揀左車車最中意嘅檸檬蛋白霜味, 切開聽到好酥脆嘅聲音, 食落甜甜酸酸好清新, 夏天食岩哂

🌟菠蘿乳酪沙冰

🌟朱古力奶泡