2022-01-23
中環推薦素食cafe🧡Root Vegan魚香茄子貝果 $98超推薦呢款🤩佢哋嘅bagel口感我好鍾意❤️外皮脆得嚟唔係硬 內裏係軟軟綿綿帶少少煙韌嘅組織‼️呢個菜式嘅貝果係海苔口味✨👍🏻鹹香得宜 味道同魚香茄子呢個菜式好夾😝豬肉用咗素食嘅新豬肉 仲有層芝士同海苔 呢個配搭太好食了😋.擔擔炒意粉 $118呢款又係好特別😍擔擔面變成炒意粉🍝😆好驚出邊嗰啲素肉絲整到好dry好硬🙀佢哋整到素肉絲仲係好Juicy嘅口感!同真肉好相似 意粉軟硬度啱啱好!撈左花生醬即刻變得好惹味 仲會有啲辣椒🌶️雖然我唔食得辣 但呢個辣度仲可以接受 太好食忍唔住食晒😂食到底係真係有啲辣🥵.抹茶燕麥奶 $48又搵到一杯好飲嘅燕麥奶🙊✨出面嘅燕麥奶好少整得好飲 因為始終少咗牛奶嗰種醇厚度 意外地佢哋整得好好飲 甜度適中 下次可以試埋芝麻同焙茶🥰.
魚香茄子貝果 $98
超推薦呢款🤩佢哋嘅bagel口感我好鍾意❤️