2019-08-19 1473 views
環境見網上好多好評,諗住試下。上到去已經覺得失望,感覺唔似餐廳,似係一個商場既走廊食野,入座要經過三幾個大垃圾筒,聞到陣味已經冇胃口。對環境十分失望。食物食物又是另一個失望。既然一場黎到就試下啲野食。食物選擇極少,以為貴精不貴多,叫左一個三文魚 bagel 、一個芝士西班牙火腿薄餅。等左20分鐘先整好,點知兩樣野食都唔掂。。。Bagel 凍冰冰硬掘掘,唔明點解整完20分鐘都係咁,好心俾少少誠意加熱下。三文魚味道還好,但被個 bagel 破壞晒。薄餅係新鮮出爐,但係龍島貨式,個餅底濕立立,似食面包多啲,上面料係足,但太多茄汁,唔似食薄餅。服務人手極不足,全場只見兩位服務員,導致收銀、上菜都勁耐,不合格。總結:唔值得去。

食物

食物又是另一個失望。

總結:唔值得去。
2019-08-18
$150 (Tea)