今日就想去試下呢個什麼北海道牧場, 一到場見大排長龍, 從來為左食好野, 我為食哥都唔怕等既, 不過好明顯呢間野出左名就開始變差, 冷冷一句"你出面照排啦"就開始排隊, 第一件扯火的事來了, 下一張就到我, 店內已經走了好幾台, 店員都已經整理好台面, 明明隔住玻璃見到有吉台, 店員就遲遲未叫我入去一自己有自己做其他野, 包下外賣, 搞下刀差, 自己飲下野, 收下錢, 根本完全無視出面等位既十幾人, 比太陽曬住, 又熱又出哂汗咁, 結果我等佢做自己野足足等左十分鐘先有得入去, 佢既態度就好似唔志在, 唔鐘意就唔好等, 你可以走, 入到去座低, 餐牌上根本選擇不多, 我叫左最基本既常餐, 指明係要轉通粉既, 第二件扯火既事就出現, 將我既通粉比左隔離台要意粉既客人, 個客人唔介意照食, 然後拿個意粉問我 : "你介唔介意要意粉" 我好老實話介意!! 佢走去換過, 結果我又從頭排過隊咁又等左10分鐘, 喂!! 我都講明要通粉, 你自己做錯左係唔係要快速換比我呀, 不如我座低你鐘意比咩就咩啦好唔好, 食物味道一般到暈, 無特色無新意, 價錢又貴, 杯奶茶仲差過普通茶餐廳, 寧願食M記
就開始排隊,
基本既常餐, 指明係要轉通粉既,
第二件扯火既事就出現, 將我既通粉比左隔離台要意
暈, 無特色無新意, 價錢又貴, 杯奶茶仲差過普通茶餐廳, 寧願食M記都唔會有下次!!!
  • 無!!!!