2010-12-24
我同我班fd去食飯. 因為佢地想打邊爐.. 又驚叫左d野食又無人拎比我地.所以揀左尼間我早2日就係e到訂左位. 佢都同左我地講係有位ge.雖然我都打過幾次去改人數(改尼改去都係+- 2人-___-)不過我地去到果陣; 我同佢地講.. 唔該; 我地係訂左位ge..跟住佢認得我係邊個-____-(因為我打過去太多次了)果到ge地理環境係.. lift對住有張台ge.. 跟住張台隔離係拎豉油ge..佢地就張我地安排左係lift對面ge果張台(姐係對住出出入入果d人食飯拉- -)我地當然不滿. 因為我地肯定果張台唔係拎尼比人咁用l0r好無-_-"我地同佢地講.. 我地1早訂左位拉w0r. 點解仲係要坐e到侍應" 咁我地6點開始做生意. 咁你地訂左8點. 唔通我地hold住張台咁耐比你地?我; 訂位訂尼就係為左hold住張台,. 而家你唔hold , 訂尼做乜??佢" 咁你地介唔介意坐得逼d. 入面有張5人台.我: 我地成8個人w0r. 可能仲會尼多2個tim.佢1聽到我地有10個人.佢: 咁算拉. 比張台你地. 不過我計足你地10個人錢嫁入面明明就有1大張台. 同埋果張台我又唔見得大得去邊w0
所以揀左尼間
我早2日就係e到訂左位. 佢都同左我地講係有位ge.
跟住佢認得我係邊個-____-(因為我打過去太多次了)
佢" 咁你地介唔介意坐得逼d. 入面有張5人台.
我: 我地成8個人w0r. 可能仲會尼多2個tim.
佢1聽到我地[可能]有10個人.
佢: 咁算拉. 比張台你地. 不過我計足你地10個人錢嫁
入面明明就有1大張台. 同埋果張台我又唔見得大得去邊w0r.
10個人坐果到明明就仲有d逼. 同埋上面放左ge 餐具又係得8套. 點解1開始唔比我地坐?
食物方面. 野食其實ok., 都算係新鮮
同埋佢係任拎.. 所以唔驚有d地方咁叫左野食唔拎尼-___-"
野飲都係任拎..
不過服務就真係有d問題啦=]