2021-10-31 64 views
早餐食cereal改左用豆漿🥛🥄豆漿有好豐富的蛋白質🤍礦物質鈣🤍鐵🤍補足身體需要嘅養分增加飽足感😋😋同腸道蠕動 重點系可以減肥睇完小S介紹我就改曬用豆漿🥛一豆花豆漿用加拿大🇨🇦無基因🧬改造特級黃豆 有無糖 少糖 燕麥 薏米四款選擇$10大大支 我平時最中意飲無糖 有時趕時間就會飲燕麥豆漿就咁一支就可以搞掂個早餐🥣😋仲有去一豆花🤍點都要買佢地豆腐花 超多口味 我中意食花奶豆腐花 🥣冰糖豆腐花🥣桂花冰糖 芝麻糊豆腐花🥣都系我地一家必買 全部都系$8 真系性價比超高 黃埔地鐵站🚉exit B一出行30秒就已經到 google map好難搵㗎 記住系Exit B就一眼望到😉😉