依家係朋友推介嘅韓國菜,真係真係要訂位,今日好彩有訂位,去到嘅時候已經座無虛席,走嘅時候仲有人等位添! !🥳🥳食物選擇都算好多,而且裝修好有韓國氣食白桃果味燒酒和柚子牛奶米酒是兩款特色的酒品。白桃果味燒酒帶有清新的水果香氣,口感柔和順滑,而柚子牛奶米酒則結合了柚子的酸甜和牛奶的濃郁,帶來獨特的口感和風味。韭菜煎餅香氣四溢,口感酥脆。這款煎餅搭配醬料更加美味,是下酒或者的絕佳選擇☺️☺️☺️卜卜脆炒豬軟骨拼拳頭飯菜,以香脆的豬軟骨炒製而成,口感獨特,搭配拳頭飯豐富的口感,咬落去好爽,都係必叫🤤🤤🤤總括嚟講,依間餐廳都好有韓國特色,無論係裝修定係嘢食,感覺似去咗韓國旅行一轉,建議大家來嘅時候要訂位!