2017-07-28 813 views
兩口子行開尖咀, 到夜晚想食放題, 呢區真係唔熟, 旺角可能會易搵D, 上openrice睇睇, 就搵到呢間三木放題, 一於去試下。我地兩個無book位, 真好彩, 當時8點, 入埋我地2位, 剛好爆場, 行遲一步, 我地就要轉場了一坐低, 睇下order紙, 梗係叫D刺身啦! 都唔差喎! 枝豆係我至愛, 食左兩碗, 真係停唔到口有一次同朋友去食溫泉蛋, 聽佢講左一句, 好正呀~~~D蛋白, 咁我今次就試下, 係喎! 蛋白仲正過蛋黃喎! 大家下次識食啦!串燒種類都好多, 我地都係點左一半, 因為驚食唔哂, 夠香口, 燒得唔會過火天婦羅是必食的, 三木炸得好, 唔會炸到油膩, 一定經大火先再上碟, 不錯自從放題有芝麻雞翼, 燒雞翼已經完全比下去, 半打無走雞了燒物要推呢兩款, 牛柳粒同金菇肥牛卷, 牛魔王至愛壽司又是不錯的, 唔會太大舊, 搞到飽肚, 一口壽司, 黑松露油甘魚是最正的, 香甜品我只愛雪糕, 佢地得番雪糕杯, 算是美中不足, 所以我要食三個去彌補呢個遺憾, 哈哈

一坐低, 睇下order紙, 梗係叫D刺身啦! 都唔差喎!

枝豆係我至愛, 食左兩碗, 真係停唔到口

自從放題有芝麻雞翼, 燒雞翼已經完全比下去, 半打無走雞了

燒物要推呢兩款, 牛柳粒同金菇肥牛卷, 牛魔王至愛

$250 (Dinner)
  • 黑松露油甘魚壽司
  • 芝麻雞翼