註明" 由前萬豪酒店大廚主理"一句結論 "差" , 我買了團購, 朋友先到, 可先點小食等我來, 侍應回應要我我來, 不知我購了甚麼餐, 遲了20分到, 我一入門口, 見到好多煙,見到朋友, 知道情況, 即點餐, 問朋友為何連水都無杯? 原來一定要叫飲品. 食物飲品很快來到, 先來" 冬蔭功湯花甲, 得一個"咸" 字, 再嚟併盤, 魚餅, 扎肉, 春卷可以入口, 其他雞翼"咸" 到苦, 團購四人餐$198 + 四杯飲品, +春卷, 結賑$341.正式樓面一個, 收銀, 廚房做埋樓面. 希望YAHOO, 團購日後不要給他參考, 做壞YAHOO 團購
2016-05-20
Dining Offer