2017-11-24 982 views
當日12:00起身即打去book左14:00兩位,食限時一小時既辣炒雞午餐,lunch時間任食一個鐘比食晚餐抵好多,一小時每人HKD88加一,即係每人HKD96.8,準時去到門口冇人等位而且都有幾張吉枱,填紙簡左要咩味既炒雞同跟飯/辛辣面就入座,由朋友唔食得辣,所以簡左一隻辣椒既烤肉味炒雞跟辛辣面。 入座後第一時間去自助區拎韓食,炸物有:薯條,炸雞,炸餃子,熟食有:炒粉絲,雜菜炒牛肉,炒年糕,我每樣都拎左少少試下,凍櫃當然唔少得有泡菜同生菜,飲品櫃有各式各樣既韓國飲料,可以試哂唔同既味,仲有咖啡機,食飽禁返杯熱啡,正吖!甜品有雪糕杯同蛋糕,蜜瓜味雪糕唔錯,口感好實。 等左25分鐘炒好既烤肉味炒雞終於到啦,我食得較辣,烤肉味冇太多辣味,我覺得辣啲應該會更好味,熟食係凍既唔夠熱,熟食看似擺左好耐,炸物食落口已經係硬,食物唔熱有點失望,唔熱邊到好食架🤷🏻‍♂️食少少就好濟,整體黎講炒雞味道係OK,熟食就真係好一般。

2017-11-17
$97 (Lunch)